Перегляд вистави PDF Друк e-mail
 gnom-dzherom zag

 21.04.2024 р. – перегляд вистави „Гном Джером”

Учні нашої школи, разом з вихователями Баблюк Н.М. та Щубелкою В.В., нещодавно мали неймовірну можливість відвідати виставу "Гном Джером", що відбулася в Закарпастькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв. Ця вистава, створена з великою любов'ю та турботою, розповіла глядачам про неймовірні пригоди найдобрішого та найщедрішого гнома на Землі – Гнома Джерома.

Сценарій вистави привів учасників у захоплюючий світ лісових пригод, де Гном Джером, казкар та добрий друг усіх звірят лісу, святкує свій День народження. Його вірні друзі, мешканці лісової школи танців, вирішили підготувати для нього найкращий сюрприз. Під керівництвом режисера-постановника М. Савенка та художника-постановника Л. Бєлої, глядачі мали можливість насолодитися яскравими образами та захоплюючими декораціями, які допомогли створити атмосферу казкового лісу прямо на сцені.

Для учнів нашої школи ця вистава стала незабутнім досвідом, який запам'ятався яскравими емоціями та враженнями. Вони не лише насолодилися виставою, а й отримали важливі уроки про дружбу, доброту та взаємодопомогу, які так потрібні в сьогоднішньому світі.

 

gnom-dzherom2

 

gnom-dzherom1

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні8
mod_vvisit_counterВчора27
mod_vvisit_counterЦього тижня94
mod_vvisit_counterЦього місяця210
mod_vvisit_counterВсього211038

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 18.216.123.120