Останній дзвоник PDF Друк e-mail
zag 31.05.2019 р. – святкова лінійка „Срібний дзвоник кличе в літо!”

Свято останнього дзвоника у нашій школі, як завжди, було по-сімейному теплим. 

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи  Наталія Іванівна Бушко. Директор  відзначила успіхи та досягнення учнів за навчальний рік, що минув.

Теплі привітання учасникам урочистостей висловили і наші гості свята – голова обласного УТОГу Наталія Булеца, начальник Інваспорту Андрій Чегіль та представник міського відділу Поліції Адріан Гайдош.

Найкращих слів і наймудріших порад добирали випускникам вчителі, гості, батьки. Чимало учнів школи одержали Похвальні грамоти, Листи та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадському житті школи, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх учнів,батьків, вчителів і гостей.

Хвилююче-урочистими були колективні привітання випускників та першокласників. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителів та батьків з’явилися сльози.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року. Одні ледь стримували емоції перед початком канікул, інші стримували сльози, поринаючи у доросле життя...

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні10
mod_vvisit_counterВчора56
mod_vvisit_counterЦього тижня199
mod_vvisit_counterЦього місяця802
mod_vvisit_counterВсього210641

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 3.134.87.95