Прощання з Букварем PDF Друк e-mail
zag 28.05.2019 р. – „Прощавай, Букварику!”

28 травня першокласники школи зібралися на свято «Прощання з Букварем». Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка  ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. «Буквар» став для учнів справжнім другом!

Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи на перший дзвінок, а вже закінчується навчальний рік. За цей проміжок часу діти, разом з учителями та вихователями, вивчили всі букви, стали серйознішими, стараннішими, уважнішими. А найголовніше – в них є бажання до навчання!

На свято до малечі завітали улюблені казкові герої. Учні в ігровій формі демонстрували здобуті за навчальний рік знання, застосовували їх, розв’язуючи задачі, складаючи слова, відповідаючи на питання. Учні багаті і на творчі, артистичні здібності – із задоволенням виконували пісні жестовою мовою, танцювали.

Буквар – перша книга, з якої розпочинається цікавий і захоплюючий шлях у  світ знань. Та найцікавіше у дітлахів ще попереду!..

1

 

2

 

3

 

4

 

6

 

7

 

8

 

9

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні17
mod_vvisit_counterВчора45
mod_vvisit_counterЦього тижня172
mod_vvisit_counterЦього місяця568
mod_vvisit_counterВсього210407

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 3.21.104.137