Тиждень цивільного захисту PDF Друк e-mail
zag 22-26.04.2019 р. – Тиждень цивільного захисту

 

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, з 22 по 26 квітня у нашому закладі освіти відбувся Тиждень цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці, 22 квітня, школярі із спеціальною сиреною пожежної тривоги зібрались на подвір’ї школи, де відбулась лінійка – розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах тощо.

Опісля у школу завітали наші постійні гості – пожежна бригада м. Ужгород. Учням демонстрували спеціальні засоби та інструменти, амуніцію, спецодяг, пожежні рукави та екіпіровку пожежного автомобіля. Найбільш вражаючою для учнів була змога самостійно полити шкільний сад за допомогою спецмашини! 

Наступного дня спілкувались із дітлахами медичні працівники, представники «Червоного Хреста України», які продемонстрували надання першої медичної допомоги для дітей та дорослий, розвіяли найпоширеніші міфи та показали як надавати допомогу у всіх випадках травм.

Завершальним етапом була тематична евакуація школи 26 квітня, на честь ліквідаторів ЧАЕС. Учні вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.

Тиждень цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

 

1

 

2

 

4

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

 

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні12
mod_vvisit_counterВчора45
mod_vvisit_counterЦього тижня167
mod_vvisit_counterЦього місяця563
mod_vvisit_counterВсього210402

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 3.147.89.85