Загальношкільне свято PDF Друк e-mail
8-bereznya zag 19 07.03.2019 р. – Загальношкільний захід „Усім жінкам присвячується”

 

 

Весна…

Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну: за яскраве сонечко, за звук талої води, що капає з дахів, за оновлення наших надій і сподівань, за можливість скинути такий обридлий важкий зимовий одяг. І за те, що на початку весни є жіноче свято.

Завітало воно до нас 7 березня. Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.  

    Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду, лагідних рук бабусі, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

   Учні школи подарували чудовий концерт. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Родзинкою свята стало виконання  ученицею 12 класу Дігтяр Ольги українського супер-хіта «Плакала» гурту KAZKA вперше жестовою мовою.

А на завершення усі присутні жінки отримали хенд-мейд призи від дітей та солодкий шматочок свята!

 

8-bereznya7 19

 

8-bereznya2 19

 

8-bereznya4 19

 

8-bereznya1 19

 

8-bereznya3 19

 

8-bereznya5 19

 

 

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні20
mod_vvisit_counterВчора22
mod_vvisit_counterЦього тижня159
mod_vvisit_counterЦього місяця275
mod_vvisit_counterВсього211103

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 3.149.214.32