Зустріч з Поліцією PDF Друк e-mail
 policia zag 27.09.2018 р. – „Про світлофор, дитячу злочинність та дорослу відповідальність  спілкувались учні з Поліцією”

Дитинство – найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні особистості. Саме в дитячі роки людина потребує найбільшої уваги та захисту. Від ставлення до дітей, розуміння їхніх проблем, інтересів та потреб, стану охорони дитинства залежить не тільки доля кожної конкретної дитини, а й розвиток суспільства в цілому.

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

27 вересня до учнів  школи завітали представники Національної Поліції. Під час зустрічі  вони  ознайомили  учнів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці,з правилами безпечного поводження в Інтернеті та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення.

Виховання у юних учасників дорожнього руху правил поведінки на дорозі – одне з головних завдань школи. У рамках проведення Всеукраїнського місячника  «Увага! Діти – на дорозі!»представники поліції розповідали юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірили знання учнів Правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста.

Учні школи засвоїли урок тематичною виставкою малюнків.

police 0

policia 1

policia 2

policia 4

policia 7

policia 5

policia 6

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні31
mod_vvisit_counterВчора38
mod_vvisit_counterЦього тижня141
mod_vvisit_counterЦього місяця537
mod_vvisit_counterВсього210376

Зараз на сайті: 2
Ваш IP: 18.118.166.98