День знань PDF Друк e-mail
 1 veresnia 18 zag

03.09.2018 р. – святкова лінійка „Прощай, Літо чарівне, привіт, Осінь золота!”

 

Традиційно, по-родинному у нашій школі пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.           

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і дванадцятикласників це особлива подія, бо для малюків з садочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів дванадцятих класів цей навчальний рік – останній у шкільному житті, вони – майбутні випускники 2019 року.

Цей день – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Урочисті заходи відвідали представники Державної поліції охорони, Міського відділу поліції, голова організації «Інваспорт» Чегіль А.А. та керівник УТОГу Булеца Н.С., які у своїх виступах вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом початку нового навчального року.

Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році у школі розпочнеться поступове впровадження освітньої реформи «Нова українська школа».

У кожній українській сім’ї цей день радісний, адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

 

1 veresnia 18 1

 

1 veresnia 18 2

 

1 veresnia 18 3

 

1 veresnia 18 4

 

1 veresnia 18 5

 

1 veresnia 18 6

 

1 veresnia 18 7

 

1 veresnia 18 8

 

1 veresnia 18 9

 
 
Ulti Clocks content

Статистика


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні43
mod_vvisit_counterВчора31
mod_vvisit_counterЦього тижня148
mod_vvisit_counterЦього місяця973
mod_vvisit_counterВсього209715

Зараз на сайті: 1
Ваш IP: 52.55.55.239